• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی برف پاک کن خودرو ⭐️ جهت وام و مجوز (0 تا 100)

(2 votes, average 3 out of 5)

طرح توجیهی برف پاک کن خودرو

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید برف پاک کن خودرو با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید برف پاک کن خودرو را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی برف پاک کن خودرو و سیر تکاملی آن


تاریخچه برف پاک کن خودرو و سیر تکاملی آن

اولین نمونه از برف پاک کن ها را آپجان (مخترع انگلیسی) ساخت. طرح وی شامل یک بازوی پاک کننده بود که قابلیت حرکت داشت و به سمت بالا و پایین شیشه حرکت می کرد. این طرح هم مثل همه طرح های اولیه دیگر عیب هایی داشت؛ از جمله اینکه فقط می توانست بخشی از شیشه را تمیز کند، طرز کار آن هم دستی بود.

هر چند امروزه بیشتر خودروها دارای دو تیغه برف پاک کن هستند، اما اولین بار در سال 1926 بود که روبرت بوش (تولیدکننده لوازم الکتریکی) طرح جدیدی را در اشتوتگارت عرضه کرد. در طرح وی دو برف پاک کن به طور همزمان توسط موتور الکتریکی به حرکت درمی آمد.

طرح بوش را بسیاری اولین گام در ساخت برف پاک کن های امروزی می دانند. هر چند برخی خودروسازها برای تمیز کردن کامل تر شیشه جلویی، تصمیم گرفتند از سه تیغه برف پاک کن استفاده کنند، شرکت مرسدس بنز با عرضه خودروهایی که فقط یک تیغه برف پاک کن داشت، اما می توانست به تمام بخش های شیشه دسترسی داشته باشد، تحولی در این زمینه ایجاد کرد.

سیستم تامین انرژی برف پاک کن ها هم از جمله مواردی است که طی تاریخ 100 ساله تکامل برف پاک کن ها به آرامی تغییر کرد. هر چند سیستم کارکرد برف پاک کن های قدیمی تمام مکانیکی بود اما امروزه همه برف پاک کن ها موتورهای الکتریکی دارند و بخش های مکانیکی وظیفه انتقال نیرو را از موتور به تیغه بر عهده دارند.

البته امروزه برخی از خودروهایی که به سیستم ترمز با فشار هوا مجهز هستند، از فشار هوا برای به حرکت درآوردن برف پاک کن استفاده می کنند. در این خودروها با باز شدن یک دریچه هوای فشرده وارد موتور می شود و آن را به چرخش درمی آورد. پیش از این نیز برخی از خودروها از برف پاک کن های خلأ یا برف پاک کن های هیدرولیک استفاده می کردند. 

در نمونه های اولیه ماشین سیتروئن نیروی محرک برف پاک کن ها با یک سیستم کاملاً مکانیکی فراهم می شد. برای این کار تسمه یی نیروی محرک موتور را به تیغه های برف پاک کن منتقل می کرد.

برای کاهش هزینه ها همین سیستم سرعت سنج را هم فعال می کرد، در نتیجه سرعت حرکت تیغه های برف پاک کن بسته به سرعت حرکت خودرو تغییر می کرد. وقتی خودرو پشت چراغ قرمز توقف می کرد، برف پاک کن ها هم از کار می افتاد. البته روی داشبورد دسته یی نصب شده بود و راننده می توانست تیغه ها را در این مواقع با دست به حرکت درآورد. 

البته پیش از این برخی از خودروهای گران قیمت و تشریفاتی برای چراغ های جلو هم برف پاک کن ساخته بودند، اما امروزه دیگر این چراغ ها برف پاک کن ندارند، در عوض چراغ های جلو را با استفاده از فشار آب تمیز می کنند. 

البته امروزه با پیشرفت الکترونیک بسیاری از تنظیم های خودروها به حسگرها واگذار شده است، از جمله تنظیم کارکرد برف پاک کن ها. حسگرهای باران موجود در خودروهای پیشرفته امروزی می تواند بارش باران و حتی میزان بارش باران را تشخیص دهد. در این صورت برف پاک کن خودکار روشن می شود و با شدت گرفتن باران بر سرعت حرکت برف پاک کن افزوده می شود. 

یکی از مشکلاتی که در برخی اتومبیل ها وجود دارد ، مجهز نبودن سیستم برف پاک کن به تایمر اتوماتیک است . معمولاً در روزهای بارانی و برفی ، برف پاک کن اینگونه اتومبیل ها بطور مکرر کار می کند و این عمل علاوه بر سایش بی مورد شیشه اتومبیل ، باعث کاهش عمر موتور برف پاک کن و کلید آن خواهد شد .

علاوه بر این ها از نظر بهداشت روانی ، اثر مخربی در سلسله اعصاب راننده ایجاد می کند . برای رفع این مشکل میتوان این گونه اتومبیل ها را توسط مداری که در اختیار دارید ، مجهز به تایمر نمود . توسط این مدار ، برف پاک کن اتومبیل 1 تا 2 مرتبه بصورت رفت و برگشت شیشه را تمیز و سپس برای مدتی ( این مدت توسط ولوم مدار قابل تنظیم می باشد ) خاموش میشود .این عمل مادامی که دستگاه روشن باشد ، بطور مکرر ادامه خواهد داشت.

کد های آیسیک و شماره تعرفه گمرکی مرتبط با محصولات مورد بررسی ، در طرح توجیهی تولید برف پاک کن خودرو ، عبارتند از :

  • نام محصول : تولید برف پاک کن اتومبیل
  • کد آیسیک محصول : 34301132
  • شماره تعرفه گمرکی : 85124000
  • حقوق واردات : %40

بررسی و ارائه استاندارد ملی محصولات مورد بررسی ، در طرح توجیهی تولید برف پاک کن ، 4159- 3934 می باشد .


✔️ اجزای سیستم برف پاک کن خودرو


اجزای سیستم برف پاک کن خودرو

✳️ اجزای سیستم برف پاک کن خودرو به شرح زیر میباشد :

1 - سیستم کنترل الکترونیکی برف پاک کن :

کنترل بیشتر برف پاک کن ها ، سواری ایجاد تاخیر، با استفاده ازسیستم الکترونیکی مناسب امکان پذیراست . چند سالی است که بعضی از خودروسازان ازسیستم کنترل الکتریکی برنامه دار برای کنترل برف پاک کن ها استفاده می کنند .

سیستم شرکت روراز یک موتور دو سرعته با دو کلید حدی تشکیل می شود که یکی از آن ها مربوط به وضعیت توقف برف پاک کن است و دیگری در حد بالا حرکت تیغه برف پاک کن روی شیشه عمل می کند.

دراین سیستم کلید برف پاک کن روی لوله فرمان است و وضعیت های شیشه شور/ برف پاک کن ، سرعت زیاد ، سرعت کم وحرکت منقطع با چندین چرخه دارد.

قلب این سیستم واحد کنترل برنامه ریزی شده برف پاک کن است، یکی ازخصیصه های نو این سیستم آن است که تیغه های برف پاک کن را پایین تر از شیشه متوقف می کند. این کاربه کمک کلید حدی بالایی انجام می شود که به واحد کنترل الکترونیکی سیگنال می دهد تا چرخش موتور، رابرای توقف، معکوس کند.

میله بندی این برف پاک کن طوری طراحی شده که وقتی موتور بر عکس می چرخد، دسته ها مسافت بیشتری را می پیمایند وتیغه هارا از روی شیشه پایین می آورند. در این وضعیت، کلیدحدی توقف، از طریق واحد کنترل الکترونیکی موتور برف پاک کن را متوقف می کند.

در خودروهای جدیدتر روراز سیستم مشابهی استفاده شده که قابلیت های بیشتری دارد. این سیستم به واحد کنترل مرکزی، با یک واحد چند کارکردی کنترل می شود. در حال حاضر این واحدها، علاوه برکنترل برف پاک کن ها، سایر سیستم ها را نیزکنترل می کنند و بدین ترتیب حجم سیم کشی پشت داشبورد کاهش می یابد . 

بسیاری از مدار های دیگر،از قبیل شیشه بالا بر برقی، چراغهـای جلـو، گرمکن شیشـه عقـب وغیـره را نیـز کنترل می کند. واحد کنترل مرکزی استفاده از قابلیت های مختلف برف پاک کن های (جلو وعقب) را، به شـرح زیر، امکان پذیر می کنند. 

در هنگام فشردن شستی شیشه شور، واحد کنترل مرکزی ، برف پاک کن ها را به کار می اندازد و تا 6 ثانیه پس از رها کردن شستی برف پاک کن نیز آنها را در حال کار نگه می دارد. 

2 - تیغه برف پاک کن :

تیغه برف پاک کن

تیغه برف پاک کن از ترکیبات لاستیکی ساخته شده است که به کمک فنری که در دسته برف پاک کن تعبیه شده، روی شیشه نگه داشته می شود.

خواص آئرودینامیکی تیغه برف پاک کن اهمیت روز افزونی پیدا کرده است، زیرا در خودروهایی با طرح های مختلف ، جریان هوا روی شیشه جلو و دراطراف آن متفاوت است. نواربالای تیغه برف پاک کن راغالبا مشبک می سازند تا مقاومت هوا کاهش یابد.

به ناحیه تماس بسیار کوچک روی شیشه توجه کنید ، پهنای ناحیه تماس یک تیغه خوب در حدود 0.01 میلیمتر است. لبه تیغه با زاویه ای درحدود 45 درجه سطح شیشه را پاک می کند.

میزان فشارتیغه روی شیشه نیزمهم است، زیرا ضریب اصطکاک بین لاستیک وشیشه درحالت خشک بین 0.8 تا 2.5 و درحالت خیس بین 0.1 تا 0.6 تغییرمی کند . دمای هوا و سرعت خودرو نیز بر این اعداد تاثیر می گذارد. 

3 - میله بندی برف پاک کن :

میله بندی برف پاک کن ها از مکانیسم های متوالی یا موازی تشکیل شده است. یکی از مهمترین ملاحظات درطراحی میله بندی برف پاک کن نقطه برگشت تیغه هاست .

دراین نقطه است که نیروی زیادی بر موتور و میله بندی برف پاک کن وارد می شود.اگر نقطه برگشت تیغه چنان تنظیم شودکه درآنگاه در نتیجه بر گشت تیغه ها فشار کمتری به سیستم وارد میشود .بدین ترتیب کار برف پاک کن هم نرمتر می شود . 

4 - موتوربرف پاک کن :

اغلب موتور های برف پاک کنی که امروزه به کار میروند الکتروموتورهایی سه زغاله با آهنربای دائمی اند که از طریق یک چرخدنده حلزونی (دنده ماردون) نیرو را انتقال می دهند تا گشتاور افزایش و سرعت کاهش یابد.

با استفاده ازسه زغال موتور با دو سرعت کار میکند.سرعت عادی به کمک دوزغال که به صورت معمولی درمقابل یکدیگر قرار گرفته اند تامین میشود زغال سوم را نزدیکتر به زغال بدنه نصب کرده اند تا سرعت بالاتر را تامین کند.

بدین ترتیب تعداد سیم پیچهای آرمیچر کاهش می یابد ومقاومت الکتریکی کمترمی شود، بنا بر این جریان و در نتیجه، دور موتور یا سرعت حرکت تیغه افزایش می یابد. 

مشخصات فنی موتور برف پاک کن از لحاظ دور، درنتیجه، فرکانس پاک کردن شیشه عبارت است از45 دور در دقیقه در سرعت معمولی و 65 دور در دقیقه در سرعت بالا.

موتور برف پاک کن باید بتواند با دور حداقل 5 دور در دقیقه بر اصطکاک اولیه هر تیغه غلبه کند. 

موتور برف پاک کن یا مدارهای مربوط به آن ،غالبا به نوعی محافظ اتصال کوتاه مجهزند.

وظیفه این محافظ حفاظت از موتور در صورت وایستادن تیغه برف پاک کن ، مثلا براثر یخ زدن و چسبیدن به شیشه است. در صورتی که مدار برف پاک کن واحد کنترل الکترونیکی داشته باشد، غالبا از نوعی قطع کن گرمایی یا مدار حسگر جریان استفاده می شود.

موتورها را غالبا بر اساس حداکثر زمانی که می توانند در برابر جریان وایستادن پایداری کنند می شناسند. این زمان حداکثر معمولا در حدود 15 دقیقه است. 

✳️ آشنایی با کیت موتور برف پاک کن خودرو (شیشه پاک کن اتوموبیل)

آشنایی با کیت موتور برف پاک کن خودرو

موتور برف پاک کن دارای 3 سیم است :

الف) سیم دور تند

‌ب) سیم دور کند            

‌ج) سیم برگشت اتوماتیک 

از آنجا که در اتومبیل های مختلف ، رنگ سیم های موتور برف پاک کن متفاوت است ، تشـخیص سـیم دور تند ، دور کند و سیم برگشت اتوماتیک برف پاک کن نیاز به کمک گرفتن از یک سیم کش مـاهر دارد .

همینقدر اشاره میکنیم که در صورت اتصال مثبت 12 ولت به دور تند ، موتور با سـرعت بـالا و در صورت اتصال سیم مثبت 12 ولت به سیم دور کند ، موتور با سرعت پائین کار می کند و با اتصـال سیم مثبت 12 ولت به سیم برگشت اتوماتیک ، تیفه های برف پاک کن در وضـعیت اولیـه ( کـاملاً پائین ) قرار خواهند گرفت .

لذا چنانچه کمی اطلاعات در سیم کشی داشته باشید میتوانید سـه سـیم موتور برف پاک کن را تشخیص دهید . برای نصب از سیم دور تند اسـتفاده نمیشـود و فقـط از سـیم دور کند و سیم برگشت اتوماتیک آن و بشرح زیر استفاده خواهد شد .  

  1. سیم دور کند برف پاک کن به نقطه A  متصل شود . 
  2. سیم برگشت اتوماتیک تیغه ها به نقطه C  متصل شود . 

تغذیه مورد نیاز این مدار 12 ولت است که از طریق باتری اتومبیل تهیه میشود . برای این منظور لازم است که یک سیم مثبت به کلید ولوم مدار متصل و از طریق آن به نقطه + روی فیبر اتصال داده شود تغذیه منفی مدار که با علامت منفی – مشخص شده توسط یک تکه سیم از منفـی یـا بدنـه اتومبیـل گرفته شود . 

انواع برف پاک کن خودرو

✳️ مواد اولیه انواع برف پاک کن خودرو

مواد اولیه مصرفی در تولید برف پاک کن خودرو با ظرفیت 50,000 جفت در سال به قرار زیر میباشد :

  • ورق آهن به ضخامت 0.8 : 1060 ورق
  • تسمه آهنی به پهنای 7 میلیمتر : 5 تن
  • خار فنری حلقوی : 100000 عدد
  • پین کوچک و بزرگ : 400000 عدد
  • پرچ کوتاه : 100000 عدد
  • فنر مارپیچ کششی : 100000 عدد
  • خار ضامن فولادی : 100000 عدد
  • پلی پروپیلن با پر کننده کربن سیاه : 2320 کیلوگرم
  • پلی استال : 2410 کیلوگرم
  • رنگ سیاه : 2500 کیلوگرم
  • پایه اتصال آلومینیومی : 100000 عدد
  • تیه لاستیکی ، SBR ، EPDM : 40000 متر

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید برف پاک کن خودرو با ظرفیت 50,000 جفت در سال


✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید برف پاک کن خودرو به قرار زیر میباشد :

  • ماشین تزریق پلاستیک : 1 دستگاه
  • پرس هیدرولیک 20 تن : 1 دستگاه
  • پرس هیدرولیک 10 تن : 1 دستگاه
  • پرس مکانیکی 2 تن : 1 دستگاه
  • قیچی ورق بر تا 2 میلی متر : 1 عدد
  • اره دیسکی رومیزی : 1 عدد
  • دریل رومیزی : 1 عدد
  • کمپرسور تک سیلندر : 1 عدد
  • وان فلزی : 1 عدد
  • میز خم کن : 1 عدد
  • ماشین بلیستر جهت بسته بندی و وکیوم : 1 دستگاه
  • میز مونتاژ : 2 عدد
  • قالب های فولادی شامل سنبه ماتریس و کشش : 4 عدد
  • تجهیزات اسپر رنگ شام پیستوله و مخزن : 1
  • دستگاه دریل ستونی : 1 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز این کارخانه تولید برف پاک کن خودرو به قرار زیر میباشند :

  • سیستم گرمایش
  • سیستم سرمایش
  • اگزوز فن تهویه هوا
  • فن تهویه و نصب و راه اندازی
  • اجرای B
  • اجرای شبکه گاز
  • خرید حمل اجراء شبکه توزیع هوای فشرده
  • خرید و نصب خط تلفن
  • حق انشعاب آب و لوله کشی
  • خرید و نصب تجهیزات تصفیه و سختی گیری آب

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید تولید برف پاک کن خودرو با ظرفیت 50,000 جفت در سال

سوخت و برق مصرفی این کارخانه به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفی : 248,200 کیلووات
  • آب مصرفی : 1,500 مترمکعب
  • گاز : 90,000 مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید تولید برف پاک کن خودرو با ظرفیت 50,000 جفت در سال

تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مهندس تولید : 1 نفر
  • امور مالی و اداری : 1 نفر
  • پشتیبانی : 1 نفر
  • حسابداری : 1 نفر
  • نگهبان : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 4 نفر
  • کارگر ساده : 5 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید برف پاک کن خودرو با ظرفیت 50,000 جفت در سال

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید برف پاک کن خودرو به قرار زیر می باشد :

  • دیوار کشی و حصار کشی محوطه : 1,100 مترمربع
  • خاک ریزی و تسطیح : 1200 مترمربع
  • پارکینگ ، خیابان و پیاده رو سازی : 500 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز و روشنایی محوطه : 1560 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید برف پاک کن خودرو به قرار زیر می باشد :

ساختمانهای صنعتی

  • سوله سالن تولید و دفاتر فنی تولید مترمربع
  • انبار مواد اولیه : 150 مترمربع
  • انبار ابزار و قطعات : 50 مترمربع
  • اتاق تاسیسات : 50 مترمربع
  • انبار محصول : 150 مترمربع

ساختمانهای جنبی

  • اداری و رفاهی : 150 مترمربع
  • نگهبانی : 50 مترمربع
  • کارگری : 250 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید برف پاک کن خودرو ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید برف پاک کن خودرو


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید برف پاک کن خودرو (شیشه پاک کن اتومبیل) 80 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 10 آذر 1396 16:19
حجم فايل 864.37 KB
دانلود 272

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع خودرو

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories