• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید شیشه و پنجره هوشمند ⭐️ برای اخذ مجوز و وام

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی ﭘﻨﺠﺮهﻫﺎ و ﻧﻮرﮔﯿﺮﻫﺎی ﮐﺮﯾﺴﺘﺎل ﻣﺎﯾﻊ ﺑﺎ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﮐﻨﺘﺮل ﭘﺬﯾﺮی ﻧﻮر

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شیشه و پنجره هوشمند با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید شیشه و پنجره هوشمند را که در سال 1401 و 1399 نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


شیشه و پنجره هوشمند چیست و کجا کاربرد دارد !


 شیشه های هوشمند یا اسمارت گلس

شیشه های هوشمند یا اسمارت گلس ، شیشه هایی هستند که با استفاده از یک تکنولوژی جدید که با برق کار میکند ، میتوانند به صورت کنترل شده ، مات و یا شفاف باشند ، در واقع شیشه های هوشمند میتوانند نور و حرارتی را که از خود عبور میدهنند تنظیم کنند .

این خاصیت با استفاده از مواد الکتروکروماتیک ایجاد می شود که رنگ آنها در اثر جریان الکتریکی تغییر می کند. جریان الکتریسیته با ایجاد واکنش شیمیایی سبب تغییرات خصوصیات این مواد می شود و کاری می کند تا آنها نور را جذب یا منعکس کنند.

پنجره هایی که با استفاده از شیشه های هوشمند ساخته میشوند را پنجره ی هوشمند می نامند .

در واقع امروزه از صنعت الکترونیک در ساخت شیشه های هوشمند پنجره استفاده می شود. زمانی که نور خورشید به شیشه ها می تابد ، جریان الکتریکی برقرار و سبب می شود یون ها از لایه ذخیره یونی به سمت لایه هدایت یونی حرکت کرده و به لایه الکتروکروماتیکی برگردند و شیشه را کدر و تیره نمایند. با قطع الکتریسیته فرآیند برعکس عمل کرده و شیشه مجددا شفاف می شود. این فرآیند در شکل زیر نشان داده شده است.

 شیشه های هوشمند یا اسمارت گلس

شیشه های هوشمند از شیشه هایی تولید میشوند که با لایه هایی از جنس پلیمری PDLC که با فیلم های PVB یا EVA ادغام شده اند ، پوشیده شده اند. تمامی مراحل تولید شیشه های هوشمند ، در محیطی عاری از گرد و غبار و با دما و رطوبت ثابت انجام میشود تا کیفیت شیشه ی هوشمند تولید شده تضمین شود.

سیستم به کار رفته در پنجره های PDLC طوری طراحی شده است که با اعمال ولتاژ پایین (0/1 - 1 ولت) میزان چرخش مولکول های بلور مایع به کار رفته در درون خود را کنترل می کند و باعث کنترل میزان جذب یا عبور نور از سیستم پنجره میشود.

شیشه ها و پنجره های هوشمند به واسطه ی تکنولوژی خاص کریستال های مایع خود ، تبادل گرمایی و صوتی پنجره ها را تا 70 درصد کاهش می دهند ، لذا با استفاده از این پنجره ها تبادل حرارتی و صوتی پنجره های ساختمان کاهش چشمگیری می یابد و هدرروی انرژی از طریق پنجره ها به حداقل می رسد. البته قیمت تمام شده این پنجره ها تقریبا 5 برابر پنجره های دوجداره معمولی است.

کد آیسیک کالاهای شیشه‌ای طبقه بندی نشده در جای دیگر : 26101470 میباشد که شیشه ها و پنجره های هوشمند نیز در همین دسته قرار میگیرند.

همچنین کد تعرفه گمرکی برای وسایل دارای کریستال مایع ، مانند شیشه ها و پنجره های هوشمند ، 90138090  بوده و حقوق ورودی برای این شیشه ها ، 20 درصد برای هر دستگاه می باشد.

استانداردهای مرتبط با شیشه ها و پنجره های هوشمند، شامل استانداردهای ASTM F1915 و استانداردهای دیگری بوده که در مورد شیشه و پنجره معتبر میباشند.

✳️ منبع تامین انرژی پنجره های هوشمند چیست !

پنجره های هوشمند ساخته شده با فناوری کریستال های مایع ، قابلیت تنظیم میزان دما و نور مورد نیاز درون ساختمان را دارند و می توانند به کاهش انرژی مورد نیاز برای تامین حرارت و نور ساختمان کمک شایانی بکنند. این سیستم ها با اندازه گیری دما و نور درون ساختمان و مقایسه آن با میزان دما و نور استاندارد ، می توانند میزان نور ورودی به ساختمان را تنظیم کنند.

همچنین از نور خورشید حرارت جذب نمایند و به این طریق حرارت و نور مورد نیاز ساختمان را فراهم آورند. این سیستم ها برای انجام فرآیندهای فوق ، نیازی به استفاده از منبع انرژی ندارند و انرژی خود را از نور خورشید تامین می کنند.

در واقع پنجره های هوشمند مجهز به ساختارهای بلور مایع و سنسورهای نوری و حرارتی و پردازنده داده ها هستند و در صورت نیاز می توانند با نظر استفاده کننده محدوده کاری خود را تغییر دهند.

✳️ شیشه ها و پنجره های هوشمند کجا کاربرد دارند !

با توجه به خصوصیات ویژه شیشه های هوشمند ، کاربردهای متنوعی برای آن وجود دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • استفاده از شیشه های هوشمند برای ساخت شیشه انواع خودرو
  • استفاده از شیشه های هوشمند برای ساخت گلخانه های شیشه ای
  • استفاده از شیشه های هوشمند برای ساخت پله ها و راه پله های شیشه ای
  • استفاده از شیشه های هوشمند برای ساخت اتاق های جراحی که استفاده از پرده در آنها به سبب تجمیع غبار و آلودگی ، ممنوع است
  • استفاده از شیشه های هوشمند برای ساخت پنجره ها ، دیوارها و سقف های شیشه ای در ساختمان های تجاری ، اداری ، دانشگاه ها ، اتاق های نمایش ، مغازه ها ، بیمارستان ها ، رستوران ها ، آزمایشگاه ها ، مطب و اتاق های جلسات.

پلیمر PDLC چیست ، چه ساختاری دارد و چگونه کار میکند !


پلیمر PDLC چیست

فیلم PDLC ( Polymer Dispersed Liquid Crystal ) نوعی پلیمر است که از قطرات کریستال مایع به اندازه میکرون تشکیل شده است که در یک ماتریس پلیمری همسانگرد نوری پراکنده شده اند.

با انتخاب ترکیبات مناسب از کریستال مایع و مواد پلیمری، فیلم PDLC را می توان به صورت الکتریکی از حالت "خاموش" یا مات به حالت "روشن" یا شفاف تبدیل کرد. در حالت خاموش، فیلم PDLC به دلیل عدم تطابق ضریب شکستی که نور ورودی در رابط کریستال مایع/پلیمر با آن مواجه می‌شود، سفید شیری به نظر می‌رسد.

هنگامی که یک میدان الکتریکی در سراسر فیلم PDLC اعمال می شود، مولکول های کریستال مایع درون ریز قطرات ، با میدان الکتریکی همسو می شوند به طوری که گذردهی نسبی بالاتر کریستال مایع ، به موازات میدان الکتریکی تراز می شود. بنابراین مواد کریستالی مایع که دارای ناهمسانگردی دی الکتریک مثبت هستند با محور مولکولی بلند خود به موازات جهت میدان همسو می شوند.

بنابراین، در "وضعیت روشن"، اگر ضریب شکست معمولی کریستال مایع درون قطرات به اندازه کافی نزدیک به شاخص ماده ماتریس پلیمری باشد، نور ورودی دیگر پراکنده نمی شود و فیلم هوشمند PDLC شفاف می شود.

فیلم ها و شیشه های PDLC چقدر دوام دارند !

فیلم های PDLC در صورتی که با کیفیت باشند میتوانند بین 10 تا 20 سال و شیشه های هوشمند نیز در صورت با کیفیت بودن میتوانند بین 20 تا 30 سال عمر کنند .

آیا شیشه ها و سطوح شفاف معمولی را میتوان هوشمند کرد !

بله ، انواعی از فیلم  PDLC را میتوان روی شیشه های معمولی و یا هر سطح شفافی نصب کرد و آن را به شیشه ی هوشمند تبدیل کرد .

شرکت هایی که این نوع فیلم های PDLCرا تولید میکنند عموما اپلیکیشن های مخصوصی را نیز به همراه فیلم های هوشمند خود به مشتری میفروشند که با نصب این اپلیکیشن ها ، مصرف کننده میتواند از طریق تلفن هوشمند خود ، نور ورودی از شیشه هوشمند را کنترل نماید.


مواد اولیه مورد نیاز برای تولید هر متر مربع شیشه هوشمند


فرایند تولید شیشه و پنجره هوشمند

✳️ مواد اولیه مورد نیاز برای تولید هر متر مربع شیشه هوشمند به قرار زیر میباشند :

  • صفحات کریستال مایع (PDLC ) :  2/1متر مربع
  • EVA Interlayer Film : 1/2متر مربع
  • قطب دهنده : 1/2 متر مربع
  • فیلم کریستال مایع : 1/2 متر مربع
  • شیشه : 2/2 متر مربع

برای ساخت شیشه هوشمند از روش مونتاژ استفاده می شود و قطعات مختلف آن به صورت جداگانه خریداری می شود و در محل کارخانه مونتاژ می گردند.

✳️ میزان آب، برق، گاز و تلفن کارخانه تولید شیشه های هوشمند

هزینه برق کارخانه عمدتأ مربوط به سیستم های روشنایی و دستگاه های موجود در خط تولید کارخانه می باشد. میزان مساحت تقریبی کارخانه 3000 متر در نظر گرفته می شود. دیماند در نظر گرفته شده برای برق 150 کیلووات می باشد.

همچنین فرض می شود که کارخانه به یک ایستگاه گاز با ظرفیت 65 متر مکعب بر ساعت نیاز دارد تا بتواند با آن مصارف گاز خود را اعم از مصارف سرمایشی ، گرمایشی و ... تأمین نماید. آب مصرفی کارخانه صرفا جهت مصرف بهداشتی می باشد.

فرض می شود متوسط سرانه مصرف هر نفر 2/1 لیتر بر ساعت می باشد. بنابراین میزان مصرف آب کارخانه L/hr 42 محاسبه می شود که در محاسبات جهت در نظر گرفتن تمامی مصارف آب در کارخانه این مقدار L/hr 50 در نظر گرفته می شود.  همینطور برای کارخانه 4 خط تلفن ، 2 خط نمابر در نظر گرفته میشود.


تعداد و تخصص پرسنل مورد نیاز برای کارخانه تولید شیشه هوشمند


کارخانه تولید شیشه هوشمند

✳️ تعداد و تخصص پرسنل مورد نیاز برای کارخانه تولید شیشه هوشمند به قرار زیر میباشند :
  • مدیر عامل : کارشناسی ارشد و بالاتر ، MBA : 1 نفر
  • مدیر کارخانه : کارشناسی و بالاتر ، مهندسی برق الکترونیک : 2 نفر
  • کارشناس ارشد : کارشناسی ارشد و بالاتر ، الکترونیک : 1 نفر
  • کارشناس ارشد : کارشناسی ارشد و بالاتر ، کامپیوتر : 1 نفر
  • کارشناس : کارشناسی ، الکترونیک : 2 نفر
  • مدیر مالی : کارشناسی ارشد ، مدیریت مالی : 1 نفر
  • پرسنل تولید : کارشناسی ، زمینه های مختلف : 12 نفر
  • مدیر فروش : کارشناسی و بالاتر ، بازاریابی و فروش : 1 نفر
  • معاون حقوقی : کارشناسی ارشد ، امور قراردادها : 1 نفر
  • حسابدار : کارشناسی ، حسابداری : 1 نفر
  • کارشناس فروش : کارشناسی ، ارتباط با مشتری : 2 نفر
  • منشی : فوق دیپلم یا کارشناسی ، منشی : 1 نفر
  • لجستیک : دیپلم ، رانندگی : 1 نفر
  • آبدارچی : دیپلم ، آبدارچی : 1 نفر
  • نگهبان : دیپلم ، نگهبانی : 2 نفر
  • راننده : دیپلم ، رانندگی : 1 نفر
  • نصاب : کارشناسی ، نصاب : 4 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شیشه و پنجره هوشمند ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید شیشه و پنجره هوشمند

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﭘﻨﺠﺮهﻫﺎ و ﻧﻮرﮔﯿﺮﻫﺎی ﮐﺮﯾﺴﺘﺎل ﻣﺎﯾﻊ ﺑﺎ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﮐﻨﺘﺮل ﭘﺬﯾﺮی ﻧﻮر 28 صفحه
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 27 آبان 1396 12:34
حجم فايل 331.52 KB
دانلود 80

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع تبدیلی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories