• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف پلی استایرن ⭐️ 0 تا 100 تولید

(1 vote, average 5 out of 5)

 طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف پلی استایرن

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف پلی استایرن با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف پلی استایرن را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف اسفنجی یا فوم پلی استایرن ، کم مصرف ترین نوع ظروف پلاستیکی !


ظروف یکبار مصرف اسفنجی یا فوم پلی استایرن

ظروف یکبار مصرف پلی استایرن فوم دار با کد آیسیک 25201285 ، یکی از انواع ظروف یکبار مصرف پلاستیکی بوده که عموما از پلی استایرن معمولی ساخته میشوند و البته امروزه مصرف آنها به دلایل زیست محیطی رو به کاهش گذاشته است !

ظروف یک بار مصرف پلاستیکی عمدتا از پلیمرهای مختلفی مانند پلی استایرن تولید می شوند که اگر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان این ظروف از آگاهی لازم در مورد آن ها برخوردار باشند ، استفاده از آن ها برای مصارف خاص مانعی ندارد .

این در حالیست که استفاده نادرست از ظروف یکبار مصرف پلی استایرن و سایر ظروف پلاستیکی می تواند باعث آزاد شدن مواد آلی و ترکیبات شیمیایی موجود در ظروف به داخل مواد غذایی شود که این مسأله می تواند سلامت مصرف کننده را به خطر بی اندازد.

به همین دلیل ظروف یکبار مصرف فوم پلی استایرن برای مواد غذایی سرد ، گرم و مرطوب مناسب بوده ولی نباید برای مواد غذایی داغ استفاده شود. مثلاً استفاده از این ظروف براي پیتزایی که در دمای 140 درجه سانتیگراد طبخ می شود ، توصیه نمی شود.

شکل ظاهری ظروف یکبار مصرف تا اندازه ای با سلیقه تولید کننده و امکانات فنی قالب سـاز تغییـر مـی یابـد ولـی عمدتاً اندازه و ابعاد موجود در بازار ، مبنای کار تولید کننده می باشد.

طروف یکبار مصرف پلاستیکی چگونه در کارخانه بسته بندی میشوند !

برای بسته بندی این نوع ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ، بسته بندی اولیه و ثانویه لازم است. بسته بندی اولیه بدین ترتیب می باشد که تعداد ظروف مورد نظر در کیسه های پلی اتیلنی مخصوص گذارده می شوند. بدین ترتیب از نظر نفوذ ذرات گرد و غبار و آلوده کننده های موجود در هوا و نشست آن ها بر روی ظروف جلوگیری می شود.

آن گاه نظر به شکنندگی و عدم مقاومت ظروف یک بار مصرف نسبت به ضربه و همینطور تغییر شکل ظاهری آن ها از کارتن های مقوایی جهت چیدن کیسه های پلی اتیلنی حاوی ظروف استفاده می شود و سپس به بازار مصرف ارائه می گردد.

ظروف یکبار مصرف پلی استایرن

به طور کلی بخش های مهم مصرف کننده ظروف یک بار مصرف اسفنجی عبارت اند از :

  • ادارات و کارخانجات
  • شرکت های طبخ و توزیع غذا
  • رستوران ها
  • شرکت های کیترینگ
  • خانواده ها
  • مغازه های فروش آبمیوه و بستنی

توجه به کاربرد ظروف یک بار مصرف اسفنجی به عنوان یک بسته بندی سالم و بهداشتی در جامعه ما کمتر مورد نظر بوده تا حدی که بسیاری از مواد غذایی و خوراکی از بسته بندی بهداشتی برخوردار نیستند.

به طور کلی افراد جامعه از بسته بندی اطلاع کافی و جامع ندارند و فرهنگ و اهمیت آن در جامعه ضعیف است. هرچند در سال های اخیر پیشرفت هایی برای بسته بندی خوب و مناسب (انواع ظروف یک بار مصرف پلاستیکی و غیره) انجام شده ، اما برای عامه مردم ، ضرورت استفاده از بسته بندی های صحیح مثلا استفاده از ظروف یک بار مصرف پلی استایرن فومی برای مواد غذایی ، آشامیدنی و... باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 از طرفی علم بسته بندی در سالیان اخیر بسیاری از صنایع را متحول ساخته است و در صحنه رقابت شدید امروزی صنایعی موفق تر عمل می کنند که به این علم توجه داشته باشند و محصولات خود را در بسته بندی مناسب و همگام با بهداشت و اهمیت دادن به سلامت جامعه به بازار عرضه کنند.

✳️ مقایسه ظروف یکبار مصرف پلی استایرن با ظروف پلی اتیلنی و پلی پروپیلنی از نظر ویژگیها و کارایی !

مقایسه ظروف یکبار مصرف پلی استایرن با ظروف پلی اتیلنی و پلی پروپیلنی

ظروف یک بار مصرف پلاستیکی از پلیمرهای مختلفی به قرار زیر تولید می شوند :

  1. پلی اتیلن با دانسیته بالا (HDPE)
  2. پلی پروپیلن
  3. پلی استایرن

هر کدام از این مواد اولیه خصوصیات ویژه ای در محصول ایجاد می کنند. برای نمونه برای بسته بندی و نگهداری روغن ، سرکه و محصولات لبنی همچون شیر ، دوغ و ماست ، همچنین مواد غذایی گرم و مرطوب از ظروف پلی اتیلن سفید رنگ استفاده شده و ظروف پلی پروپلین سفید رنگ نیز برای بسته بندی محصولات لبنی همانند ماست ، خامه و پنیر و مواد غذایی گرم و مرطوب مناسب می باشد.

پلی اتیلن و پلی پروپیلن به صورت صفحه اکسترود شده و در دسترس هستند اما شکل دهی (قالب گیری) آن ها مشکل است. زیرا گرمای ویژه بالا در آن ها (که منجر به کاهش سرعت گرم کردن می شود) همراه با سرعت انتقال حرارت پایین شان ، باعث می شود در قالب گیری با مشکل مواجه شویم.

 اشکال دیگر این پلیمرها به دلیل قابلیت کریستالی شدن آن ها می باشد. دمایی که پلی پروپیلن وپلی اتیلن در آن دما شکل پذیر می شوند خیلی پایین تر از نقطه نرمی آن ها نمی باشد و به همین دلیل صفحات آن ها سست شده و در قالب گیری مشکل ایجاد خواهد شد. در ضمن پلی پروپیلن به دلیل خاصیت کریستالی در طول فرآیند تولید ظروف ، شفافیت خود را نیز از دست می دهد.

به دلیل شکنندگی PP و HDPE تقریباً تمامی تولیدکنندگان از پلی استایرن استفاده می کنند و دو ماده دیگر کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.

به دلیل نفوذ پذیری پایین EPS ، از این ماده معمولا در تولید لیوان و ظروف نگهداری مایعات استفاده شده و برای تولید سایر ظروف از GPPS استفاده می شود.

در حال حاضر تعداد واحدهای تولید کننده ظروف یک بار مصرف اسفنجی (فوم پلی استایرن) در مقایسه با ظروف یک بار مصرف ساده بسیار کمتر می باشد.

از طرفی ظروف یک بار مصرف اسفنجی ویژگی های برتری در مقایسه با ظروف یک بارمصرف ساده دارا می باشند ، به عنوان مثال شکنندگی کمتری داشته و مواد غذایی را مدت طولانی تری گرم نگه می دارند.

مواد اولیه محصول این طرح پلی استایرن معمولی (GPPS) می باشد. با توجه به وضعیت بازار و سفارش مشتری محصولات با گریدهای مختلف تولید می شوند. همچنین مازاد ورق های تولید شده در این واحد جهت تولید این ظروف به سایر کارخانجات فروخته خواهد شد.  

تولید کنندگان ظروف یکبار مصرف پلی استایرن چه کارهایی باید برای حفظ سلامت محصولات خود کنند !

تولید کنندگان ظروف لازم است شرایط بهداشتی را رعایت نموده و از مواد اولیه مصرفی Grade Food در خط تولید استفاده نمایند و نیر جنس ظروف را در کف ظرف با علامت اختصاری جهت تعیین نوع کاربرد برای مصرف کنندگان مشخص نمایند و مصرف کنندگان نیز باید به نوع مصرف و کاربرد ظروف بر اساس علامت اختصاری درج شده بر روی آن توجه داشته باشند.

ظروف یک بار مصرف مورد استفاده در بسته بندی و حمل کالا نظیر ظروف ماست یا شیر و ... به تدریج جایگزین بسته بندی هایی نظیر ظروف پلاستیک سخت ، نظیر سطل های پلاستیکی و یا کیسه های پلاستیکی می شوند چرا که در مورد اول عدم رعایت مسائل بهداشتی و شست و شوی دقیق و کامل ظروف و در مورد دوم عدم استحکام کیسه و عدم اطمینان از حمل کالا ، استفاده از این گونه ظروف را غیر موجه جلوه می دهد.


✔️ روش های مختلف تولید ظروف یکبار مصرف پلی استایرن


فرآیند تولید ظروف یک بار مصرف پلی استایرن

فرآیند ساخت ظروف یک بار مصرف در همه جا فرآیندی مشابه بوده و تنها نوع ماشین آلات و روش های فرعی به کار رفته متغیر می باشند. کل فرآیند در دو مرحله اصلی انجام می گیرد. ابتدا مواد اولیه مورد نظر (گرانول، پودر و ...) در دستگاه اکسترودر تبدیل به ورق شده و سپس ورق به دست آمده به روش ترموفورمینگ تبدیل به ظرف مورد نظر می شود.

 همچنین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید 1000 تن ظروف یکبار مصرف پلی استایرن در سال ، پلی استایرن معمولی (GPPS) به میزان 1100 تن میباشد.

✳️ الف ) تولید گرانول :

 در این مرحله مخلوط تهیه شده از پلیمر و مواد افزودنی که به صورت کامپاند یکنواخت و هموژن و به شکل گرانول می باشد گاز گیری شده و آماده استفاده در کاربردهای گوناگون می شود.

✳️ ب ) تولید ورق :

در این مرحله پلیمرهای تهیه شده به فرم گرانول پس از گازگیری وارد یک اکسترودر می شوند. مواد به علت حرارت و اصطکاک به حالت خمیری توسط پیچ حلزون به جلو رانده شده و از ورای یک قالب با مقطع کم و بیش پیچیده عبور می کنند.

محصول پس از خروج از قالب می تواند دارای طول نامحدود باشد، به نحوی که بدون انقطاع و تا زمانی که قیف را از مواد تغذیه کنند ، محصول تداوم خود را حفظ خواهد نمود.

 تنظیم اکسترودر کاری است دقیق و حساس که روشی منطقی را ایجاب می نماید چراکه پارامترهای زیادی در این موضوع دخالت دارند :

  • درجه حرارت
  • درجه حرارت قالب
  • درجه حرارت پیچ
  • سرعت نوار نقاله
  • وضعیت و حالت مواد در قیف

 پس از اکستروژن کامل از قالب (die) ، ورق خارج و وارد سیستم کلندر می گردد. در کلندرها ورق تعیین ضخامت شده و پس از پرس خوردن و کاهش دما به صورت رول جمع آوری می گردند.

 رول ورق با عرض مناسب بسته بندی و آماده ارسال به بخش ترموفرمینگ یا تولید انواع ظروف بسته بندی می گردد.

ج ) تولید انواع ظروف یک بار مصرف اسفنجی :

تولید انواع ظروف یک بار مصرف اسفنجی

 در این بخش ورق تهیه شده با ضخامت و پهنای معین وارد دستگاه ترموفرمینگ می گردد. در عمل سه روش عمده برای تهیه ظروف به روش ترمو فورمینگ وجود دارد :

  1. قالب گیری فشاری (forming Pressure)
  2. قالب گیری با ایجاد خلاء (forming Vaccume)
  3. قالب گیری به روش درهم رفتن (forming mold Matched)

  A- قالب گیری فشاری :

 این روش شباهت زیادی به روش قالب گیری با ایجاد خلاء دارد به استثناء این که هم زمان با ایجاد خلأ هوای فشرده نیز از بالای صفحه به کار گرفته می شود و این عمل سبب فشار آمدن به صفحه نرم شده ، موجب تسهیل ورود آن به داخل قالب می گردد.

B  :قالب گیری با ایجاد خلاء :

 این روش در حقیقت ساده ترین نوع فرآیند به طریق ترموفورمینگ می باشد که عبارت است از ثابت نگه داشتن صفحات پلاستیکی بر روی یک حجم سخت که به جعبه قالب وصل می گردد. سپس صفحه را تا زمان به دست آمدن حالت نیمه جامد حرارت می دهند و متعاقب آن در فضای میان قالب و صفحه خلاء ایجاد می گردد. فشار اتمسفر روی صفحه موجب می گردد تا صفحه به داخل قالب کشیده شود. مواد تا زمان خنک شدن و به شکل قالب در آمدن در قالب باقی می ماند.

 C  :قالب گیری به روش در هم رفتن :

در این فرآیند صفحه گرم شده با فشار میان قالب نری و مادگی محبوس شده و بدین صورت ظروف شکل می گیرند. در کلیه روش های فوق ، گرم کردن صفحه معمولاً با استفاده از اشعه مادون قرمز انجام می گیرد.

در رابطه با خط تولید می توان هر دو سیستم پیوسته (Continuous) و یا غیر پیوسته را در نظر گرفت. در سیستم غیر پیوسته ابتدا ورق تولیدی روی قرقره پیچیده و در سالن تولید به طور موقت انبار و آن گاه به ماشین فرم دهی اصلی منتقل می گردد. ولی در سیستم پیوسته فیلم فرم گرفته مستقیماً به ماشین ترموفورمینگ منتقل شده و ظروف تولیدی از آن خارج می شوند.

در این طرح از روش فرم دادن با ایجاد خلاء استفاده می شود. بنابراین در دستگاه ترموفرمینگ ورق در کوره حرارتی ابتدا تا دمای 80 درجه سانتیگراد پیش گرم و سپس در گرم کن اصلی به دمای حدود 120 درجه سانتیگراد می رسد.

سپس ورق نرم شده وارد بخش قالب گیری شده و تحت خلاء ایجاد شده به فرم قالب در می آید و پس از فرمینگ برش خورده و بسته بندی نهایی ظروف انجام می گردد.

ماشین آلات کارخانه تولید ظروف یک بار مصرف پلی استایرن

به طور خلاصه مراحل فرآیند تولید ظروف یک بار مصرف اسفنجی به صورت زیر می باشد :

  1. گاز گیری گرانول
  2. تغییر ماهیت فیزیکی گرانول دراکسترودر
  3. تبدیل شدن گرانول به ورق
  4. تغییر ضخامت ورق در سیستم کلندر
  5. پرس خوردن ورق
  6. رول شدن ورق
  7. بازرسی ورق رول شده
  8. پیش گرم شدن ورق در کوره حرارتی دستگاه فرمینگ
  9. گرم شدن ورق تا دمای 120 درجه در گرم کن اصلی
  10. قالب گیری ورق
  11. فرمینگ ورق
  12. برش ورق
  13. بازرسی
  14. بسته بندی ظروف یک بار مصرف

✔️ یوتیلیتی و نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی !


✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 1000 تن ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی به قرار زیر میباشند :

  • مدیر عامل : (تحصیلات فوق لیسانس) ، (1 نفر)
  • مدیر تولید : (تحصیلات لیسانس) ، (1 نفر)
  • حسابدار : (تحصیلات لیسانس) ، (1 نفر)
  • مدیر فروش : (تحصیلات لیسانس) ، (1 نفر)
  • منشی : (تحصیلات فوق دیپلم) ، (1 نفر)
  • انباردار : (تحصیلات فوق دیپلم) ، (2 نفر)
  • کارگر ساده : (تحصیلات فوق دیپلم) ، (6 نفر)
  • نگهبان : (تحصیلات دیپلم) ، (1 نفر)
  • نظافت چی : (تحصیلات دیپلم) ، (2 نفر)

✳️ مصرف سالیانه آب ، برق و گاز مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 1000 تن ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی به قرار زیر میباشند :

  • آب : 3000 متر مکعب
  • برق : 220 کیلو وات
  • گاز : 50000 متر مکعب

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی

کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی

✳️ زمین ، محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 1000 تن ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی به قرار زیر میباشند :

  • زمین 3000 متر مربع
  • آماده سازی محوطه
  • بخش تسطیح : 2000 متر مربع
  • بخش دیوارکشی : 500 متر مربع
  • بخش خیابان کشی و آسفالت و فضای سبز : 1000 متر مربع

✳️ ساختمان های مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 1000 تن ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی به قرار زیر میباشند :

  • بخش سولۀ خط تولید : 800 متر مربع
  • بخش سولۀ انبار مواد اولیه : 200 متر مربع
  • بخش سولۀ انبار محصول : 300 متر مربع
  • بخش ساختمان های اداری ، رفاهی ، خدماتی : 100 متر مربع
  • بخش نگهبانی : 20 متر مربع
✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سالانه 1000 تن ظروف یکبار مصرف پلاستیکی فومی به قرار زیر میباشند :
  • برق و تأسیسات آن
  • آب و انشعاب
  • گرمایش و سرمایش
  • ارتباطات
  • اطفاء حریق

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف پلی استایرن ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ظروف یکبار مصرف پلی استایرن


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﻇﺮوف ﯾﮑﺒﺎر ﻣﺼﺮف ﻓﻮم ﭘﻠﯽ اﺳﺘﺎﯾﺮن 39 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 10 آذر 1396 16:05
حجم فايل 481.84 KB
دانلود 130

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ظروف یکبارمصرف پلی استایرن 80 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 10 آذر 1396 20:15
حجم فايل 3.28 MB
دانلود 213

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید انواع ظروف آلومینیومی یکبارمصرف با ظرفیت 200 تن در سال + کامفار مجموعا 113 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:16
حجم فايل 2.24 MB
دانلود 25

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع بسته بندی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories