دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته سال 97
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع غذایی
جهت دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته ، تدوین شده در سال 97 و همینطور آشنایی با ماشین آلات خط تولید و بسته بندی قند حبه و قند کله و قند شکسته ، این صفحه را مطالعه نمایید . قند حبه که با استفاده از شکر تولید می شود ، جزء محصولاتی می باشد که ، همیشه دارای تقاضا بوده و هیچ محصولی به عنوان جایگزین کامل آن وجود ندارد .
معرفی طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته :
قند محصولی خوراکی و شیرین کننده می باشد ، که با استفاده از شکر تولید می شود . ساکاروز یا شکر یکی از انواع مواد غذایی می باشد ، که بدن برای تولید انرژی و حرارت به آن نیاز دارد . شکر ماده ای است که ، تقریبا به صورت خالص در طبیعت وجود دارد . شکر با توجه به میزان کالری که در بدن انسان تولید می کند ، دارای قیمت پایینی می باشد ، به همین جهت در جامعه های فقیر ، شکر یکی از کالا های اصلی جهت تامین انرژی می باشد . برای تولید قند حبه ، شکر سفید مرغوب را مرطوب کرده و در قالب های مکعبی می ریزند . پس از تحت فشار قرار گرفتن و خشک شدن ، شکر به قند حبه ای تبدیل می شود . صنعت قند و شکر جزء صنایع تدافعی می باشد ، زیرا دارای کشش قیمتی پایینی بوده و محصول جایگزینی برای آن وجود ندارد . به همین جهت همیشه دارای متقاضی می باشد .
نکات قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته ، عبارتند از :
• هر حبه قند باید دارای وزن کمتر از 4 گرم باشد .
• زمان وارفتن قند باید بین 3 تا 5 دقیقه باشد .
• حبه قند ها باید به شکلی بسته بندی شوند که ، هنگام جا به جایی و انبارداری آسیب نبینند و همچنین دربرابر نم محفوظ بمانند .
• برای بسته بندی حبه قند باید ، از لوازمی که تمیز و عاری از هر نوع آلودگی باشند ، استفاده شود .
• برای گنجایه های کوچک امکان استفاده از کاغذ های مومی و یا کاغذ هایی که دارای پوشش نازک فلزی هستند ، وجود دارد .
• برای گنجایه های متوسط و بزرگ ، امکان استفاده از کیسه های پلاستیکی و کارتن هایی که دارای پوشش برای جلوگیری از نفوذ نم باشند ، وجود دارد .
• بسته بندی حبه قند می تواند در گنجایه خیلی کوچک به اندازه دو حبه قند ، یا گنجایه بسیار بزرگ نهایتا تا 10 کیلوگرم بسته بندی نمود .
فرایند تولید حبه قند ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته ، به شرح زیر می باشد :
در مرحله اول شکر درجه یک و آب را در دستگاه حل کن ریخته و مخلوط می کنند . بدین طریق یک شربت شفاف و سفید بدست می آید . سپس با استفاده از محلول رنگبر عملیات رنگبری انجام می شود . در مرحله بعد شربت را توسط صافی های صفحه ای شکل تحت فشار ، دو بار صاف می کنیم . بدین طریق یک کلرس شفاف بدست خواهد آمد . در مرحله بعد عملیات آپارات پخت قند انجام خواهد شد . سپس محلول پخته شده به رفریژرانت منتقل می شود ، سپس عملیات کریستالیزایون انجام می شود . در مرحله بعد محلول بدست آمده به سانتریفوژ منتقل می شود . در این مرحله پساب جدا شده و به آپارات I منتقل می شود . بدین طریق شکر سفید تولید می شود . شکر سفید تولید شده که مرطوب می باشد ، ابتدا پرس می شود و به صورت قالب در می آید . در نهایت حبه قند ها در دمای 70 تا 75 درجه در دستگاه خشک کن ، خشک می شوند .
فرایند تولید کله قند ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته ، به شرح زیر می باشد :
در مرحله اول پخت به مخزن ملاکسور انتقال داده می شود . بدین طریق عملات رفریژرانت انجام می شود . سپس توسط ملاسکور قالب های قند پر می شوند . این قند به دلیل عدم انجام عملیات سانتریفوژی ، به رنگ سبز می باشد و قند سبز نامیده می شود . واگن هایی که دارای قالب های قند هستند به بخش گرمخانه منتقل می شوند . در گرمخانه ، کارگر ها قالب ها را کارد زده و به مدت نیم تا یک ساعت ، پخت درون قالب ها را هم می زنند . بدین طریق هوای داخل قالب ها خارج شده و کریستال ها مخلوط می شوند . سپس با استفاده از گوشت کوب به قالب ها ضربه زده می شود . بدین طریق کریستال ها در نوک کله جمع می شوند . سپس قالب ها به سردخانه منتقل خواهند شد . دمای سردخانه بین 17 تا 20 درجه بوده و قالب ها به مدت 3 تا 4 ساعت در سردخانه می مانند . سپس عملیات کریستالیزاسیون انجام می شود . سپس با استفاده از چنگال در انتهای قند ، خراش زده می شود ، بدین طریق پساب ها در ته قند قرار خواهند گرفت . در مرحله بعد پخت به سانتریفوژ منتقل شده و پساب خارج می شود . سپس برای شستن کریستال ها از شربت نیکول استفاده می شود . در این مرحله قند به رنگ سفید در می آید . سپس قند ها به خشک کن منتقل شده و در نهایت بسته بندی می شوند .
ماشین آلات خط تولید قند حبه و قند کله و قند شکسته ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته ، عبارتند از :
• دستگاه تولید قند کله اتوماتیک
• دستگاه تولید حبه کله اتوماتیک
• بالابر ، سیلو و سکو
• تجهیزات بسته بندی
• تجهیزات کارگاهی
• تجهیزات آزمایشگاهی
• تجهیزات اداری
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید بستنی رژیمی 58 صفحه
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید شربت خرما
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: دانلود فایل طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات قند حبه و قند کله و قند شکسته
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.