• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پودر و مایع تخم مرغ ⭐ 0 تا 100 فرایند تولید

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پودر و مایع تخم مرغ

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی پودر و مایع تخم مرغ با اطلاعات کاملاً به روز ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ و مایع پاستوریزه آن ، بهترین راه فراوری تخم مرغ !


چرا باید به سمت اجرای طرح توجیهی پودر و مایع تخم مرغ رفت؟

چرا باید به سمت اجرای طرح توجیهی پودر و مایع تخم مرغ رفت؟

در این مقاله به بررسی طرح توجیهی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ میپردازیم. پودر و مایع تخم مرغ در سالهای اخیر در صنایع بزرگی، مثل؛ دامپروری، شیرینی سازی، صنعت تولید سس مایونز و... ، جای تخم مرغ تازه را در این صنایع گرفته است.

تخم مرغ یک منبع غذایی مهم است. مقدار فراوان مواد مغذی در تخم مرغ آن را جزء مواد غذایی ممتاز قرار میدهد. اجرای طرح توجیهی فراوری تخم مرغ و تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ یکی از راه های کاهش ضایعات تخم مرغ است که با زحمت بسیار و صرف هزینه های گزاف و ارزبری بالا بدست می آید.

با اجرای طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ و مایع پاستوریزه آن ، میتوان آنها را با هزینه و فضای کم در انبار خشک یا یخچال نگهداری کرده ودر مواقع کمبود و یا جهت صادرات مورد بهره برداری قرار داد.

پودر تخم مرغ به صورت زرده خالص ، سفیده خالص ، مخلوطی از هر دو ( پودر تخم مرغ کامل ) ساخته میشود. مایع پاستوریزه تخم مرغ نیز به صورت های مایع کامل ، سفیده خالص و زرده خالص عرضه میگردد.

با توجه به این که تعداد واحدهای تولید کننده پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ در داخل کشور زیاد نمی باشند و همچنین با توجه به این که پودر تخم مرغ قابلیت نگهداری تا مدت طولانی را دارد لذا تولید این محصول جهت فروش در بازارهای صادراتی نیز در نظر گرفته می شود.

کدهای آیسیک و استانداردهای مرتبط با محصولات طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

کدهای آیسیک و استانداردهای مرتبط با محصولات طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ :

کدهای آیسیک صنعت فراوری تخم مرغ (تخم مرغ مایع و پودر):

  • کد آیسیک انواع مایع پاستوریزه تخم مرغ : 15491919
  • کد آیسیک پودر کامل تخم مرغ : 15491912
  • کد آیسیک پودر سفیده تخم مرغ : 15491913
  • کد آیسیک پودر زرده تخم مرغ : 15491914

استانداردهای ملی صنعت فراوری تخم مرغ و تولید پودر و مایع تخم مرغ :

  • ویژگیهای پودر تخم مرغ (شماره استاندارد ملی : 2487)
  • پودر سفیده تخم مرغ - ویژگیها و روشهای آزمون (شماره استاندارد ملی : 5949)
  • تخم مرغ - مایع یخ زده - ویژگیها و روشهای آزمون (شماره استاندارد ملی : 6697)

طرح توجیهی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

موارد مصرف و کاربرد محصولات طرح توجیهی پودر تخم مرغ و تخم مرغ مایع پاستوریزه !

از موارد مصرف پودر و مایع تخم مرغ می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • کیک ، کلوچه و بیسکوئیت : ایجاد بافت ، طعم و رنگ بهتر همراه با افزایش ارزش غذایی و ماندگاری.
  • فرآورده های گوشتی : افزایش قدرت جذب آب ، بهبود خواص ظاهری و فیزیکی محصول.
  • ماکارونی : ماکارونی تخم مرغی در حین پخت دارای لعاب کمتر و افزایش حجم بیشتری است.
  • سس سازی : خواص امولسیفایری پودر تخم مرغ باعث یکنواختی بافت در سس می شود.
  • بستنی : حفظ استحکام بافت بستنی در دمای معمولی و ظاهر بهتر بستنی پس از ذوب و طعم بهتر
  • گز سازی : پودر سفیده تخم مرغ با تولید کف فراوان موجب افزایش حجم و ارزش غذایی گز می شود.
  • مکمل های ورزشی و غذاهای رژیمی : پروتئین پودر سفیده تخم مرغ با داشتن کلیه اسیدهای آمینه ضروری ، یک پایه پروتئینی عالی در تهیه این محصولات است.

پودر و مایع تخم مرغ به جای تخم مرغ تازه

✳️ مزایای استفاده از پودر و مایع تخم مرغ به جای تخم مرغ تازه چیست !

در تهیه پودر تخم مرغ نیز با حذف آب از تخم مرغ از رشد میکروارگانیسم ها و سرعت واکنش های شیمیایی که در تخم مرغ وجود دارد کاسته میگردد.

حجم کم ، قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که به جای نیاز به خرید روزانه تخم مرغ تازه با تناوب های زمانی طولانی تر اقدام به خرید پودر تخم مرغ نمود.

پودر تخم مرغ را می توان به سادگی و سریع در فرمولاسیون تولید محصولات به کار برد که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.

سهولت استفاده از پودر تخم مرغ باعث کاهش هزینه های حمل و نقل ، کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری ، شست و شو ، شکستن ، جدا سازی و غیره می گردد.

همچنین استفاده از تخم مرغ بصورت مایع پاستوریزه تخم مرغ، باعث افزایش زمان ماندگاری ، بهداشت، ... و نیز کاهش هزینه های تولید میگردد.

با توجه به این که تعداد واحدهای تولید کننده پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ در داخل کشور زیاد نمی باشند و همچنین با توجه به این که پودر تخم مرغ قابلیت نگهداری تا مدت طولانی را دارد لذا تولید این محصول جهت فروش در بازارهای صادراتی نیز در نظر گرفته می شود.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال


فرایند تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • تخم مرغ : 2160 تن
  • کیسه های گرافت 1 کیلویی : 540000 عدد

تخم مرغ به انواع محصولات فرآوری شده زیر تبدیل میگردد: 

  • پودر و مایع کامل تخم مرغ
  • پودر ومایع سفیده تخم مرغ
  • پودر و مایع زرده تخم مرغ

✳️ فرآیند تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ بصورت زیر میباشد : 

  1. شستشوی تخم مرغ تازه
  2. سورتینگ
  3. شکستن تخم مرغ
  4. جدا کردن پوست و مایع تخم مرغ
  5. مایع کامل تخم مرغ
  6. سیستم جداسازی : مایع سفیده تخم مرغ - مایع زرده تخم مرغ
  7. فیلتراسیون
  8. سرد کردن تا 3 درجه سانتیگراد
  9. پاستوریزاسیون : بسته بندی - خشک کن پاششی - بسته بندی

در ادامه هر مرحله تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ به طور اجمالی معرفی می شود :

1- شستشوی تخم مرغ تازه :

ابتدا تخم مرغ های تازه را از سردخانه بیرون آورده و وزن میکنند و تخم مرغ های کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده میشوند و با ماشین آلات تمام اتوماتیک شسته میشوند.  

2- سورتینگ :

در این مرحله تخم مرغ ها روی نوار نقاله قرار گرفته و سورت میشوند. تخم مرغ ها در حین عبور از روی نوار نقاله سورتینگ توسط کارگرانی که در دو طرف میز قرار دارند مورد بازرسی قرار گرفته ، تخم مرغ های فاسد و اجسام دیگر جداسازی شده ، حذف میگردند.  

مرحله شکستن تخم مرغ

3- شکستن تخم مرغ :

شکستن تخم مرغ در گذشته به صورت دستی انجام میگرفت ، یک کارگر ماهر میتوانست 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. اما این روش کیفیت محصول را از نظر بهداشتی تنزل میداد. امروزه از ماشین های تمام اتوماتیک برای شکستن تخم مرغ ها و جداسازی پوسته از مایع تخم مرغ استفاده میشود.

4- جدا کردن پوسته از مایع تخم مرغ :

در این قسمت پوست تخم مرغ از محتویات داخل آن جدا میگردد. این کار امروزه در کارخانه های بسیار پیشرفته توسط دستگاه های تمام اتوماتیک انجام میگیرد.

هرچه دقت دستگاه ها در این مرحله بیشتر بوده و این کار با خطای کمتری انجام گیرد به علت کاهش ضایعات در سودآوری کل خط تأثیر گذار خواهد بود.   

5- سیستم جدا سازی :

سیستم جدا سازی زرده از سفیده تخم مرغ

برای تولید پودر و مایع سفیده و زرده بصورت مجزا ، جداسازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتئ وجود مقدار بسیار کمی از زرده در مایع سفیده میتواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومین در سفیده تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جداسازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. 

6- فیلتراسیون :

در این مرحله مایع تخم مرغ وارد دستگاه فیلتراسیون میگردد تا ذرات احتمالی پوست تخم مرغ باقیمانده جدا گردد. در این قسمت جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی بصورت کامل عمل صاف کردن و فیلتراسیون انجام میگیرد.

سپس برای تولید پودر و مایع کامل تخم مرغ ، مایع تخم مرغ وارد مخلوط کن میگردد تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند.  

7- سرد کردن :

 در ادامه مایع تخم مرغ ها وارد تانک های ذخیره میشوند ، در این سردکن های صفحه ای که دو جداره بوده ودر جدار بیرونی آب سرد جریان دارد مایع تخم مرغ ها تا 3 درجه سانتیگراد خنک میشوند و در این دما نگهداری میشوند. 

در این قسمت در تولید پودر و مایع کامل و یا پودر و مایع زرده تخم مرغ به تنهایی همه زرده ها هموژنیزه میشوند. از این مرحله به بعد روش تولید پودر ومایع  پاستوریزه کامل وزرده تخم مرغ مانند هم میباشد ، اما روش تولید پودر سفیده تخم مرغ متفاوت است. 

حال در ادامه ابتدا به بررسی روش تولید پودر و مایع پاستوریزه کامل و زرده تخم مرغ میپردازیم :   

8- پاستوریزاسیون :

در این مرحله مایع تخم مرغ توسط پمپ به پاستوریزاتور وارد میگردد. به منظور انهدام میکروب های فاسد کننده و پاستوریزه کردن ، زرده تخم مرغ به مدت 1 دقیقه در دمای حدود 62 درجه سانتیگراد و برای مایع کامل تخم مرغ (زرده و سفیده با هم) به مدت 3.5 دقیقه در دمای حدود 63 درجه سانتیگراد و یا با زمان 2 یا 3 ثانیه ای در دمای 74 درجه سانتیگراد پاستوریزه میگردد.

این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا میباشد. 

بعد از انجام پاستوریزاسیون مایع تخم مرغ آماده برای بسته بندی میباشد و میتوان آن را توسط ماشین آلات پر کن چه به روش اسپتیک و چه به روش غیر اسپتیک بسته بندی و در سرد خانه جهت ورود به بازار مصرف انبار نمود. 

9- خشک کردن :

بعد از پاستوریزاسیون محصول توسط پمپ با فشار زیاد به خشک کن وارد میشود. معمولاً شیوه ی برگزیده برای خشک کردن یک محصول بستگی به ماده غذایی ، میزان کیفیت دلخواه و هزینه های تمام شده دارد.

با توجه به ماهیت تخم مرغ و حساسیت آن به حرارت، مناسبترین خشک کن که برای این محصول استفاده میشود خشک کن پاششی (Spray Dryer) میباشد. 

البته روش های دیگر نیز چون خشک کن تسمه ای (Belt) که برای زرده و تخم مرغ کامل کاربرد دارد موجود است. اما امروزه استفاده از Spray Dryer (خشککن پاششی) متداول ترین و بهترین روش در خشک کردن مایع کامل و زرده تخم مرغ میباشد. 

اولین قسمت مهم خشک کن پاششی ، وسیله ذره کننده آنست. تا کنون دو نوع اتمایزر به بازار عرضه شده است : ذره کننده های سانتریفوژی و نازلی. قطر ذرات غذایی بعد از خروج از این قسمت 10 تا 20 میکرومتر است.

هرچه اندازه ی ذرات خارج شده از داخل نازل یکنواخت تر باشد سرعت خشک شدن محصول بیشتر میشود. معمولاً قطره بزرگترین ذره و ارتفاع برج خشک کن تعیین کننده زمان خشک شدن است.

تاکنون هیچ نوع دستگاه ذره کننده ای ساخته نشده که بتوان با آن قطرات یکنواختی از نظر اندازه تولید کرد. در طراحی، اساس کار بر این استوار است که حتی الامکان پودر یکنواختی تولید شود. اگر قطر ذرات یکنواخت نباشد منجر به تولید پودر نامرغوب میشود.

برای تولید پودر زرده و مایع کامل تخم مرغ ، آنها را که در حدود 64 درجه سانتیگراد دما دارند توسط پیستون پمپ وارد قسمت ذره کننده (اتمایزر) دستگاه خشک کن پاششی میکنند.

دمای هوای مورد استفاده در خشک کن 150 تا 200 درجه سانتیگراد میباشد. و پودر نهایی بدست آمده 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و دانسیته حجمی آن 0.3 تا 0.35 گرم بر سانتیمتر مکعب است.   

10- بسته بندی به شرح زیر میباشد :

بعد از خشک کردن پودرها برای بسته بندی فرستاده میشوند ودر آنجا در بسته های 1 کیلوگرمی با کاغذ گرافت بسته بندی و به بازار مصرف عرضه میگردند.

در بسته بندی پودر تخم مرغها میتوان هم از روش اسپتیک و هم از روش غیر اسپتیک استفاده نمود. بسته های پودر تخم مرغ را معمولاً در مجاورت مواد دسیکانت برای جذب رطوبت قرار میدهند. همچنین میتوان از گازهای خنثی مثل ازت برای جذب رطوبت استفاده نمود.   

✳️ حال به بررسی ادامه فرایند تولید پودر سفیده تخم مرغ میپردازیم :

فرایند تولید پودر سفیده تخم مرغ

تا مرحله 7 یعنی مرحله سرد کردن که در بالا توضیح داده شده است.

برای تولید پودر سفیده تخم مرغ مرحله ی 8 به بعد به شرح زیر می باشند :

8. ذخیره سازی سفیده پاستوریزه نشده :

در این مرحله سفیده تخم مرغ را در تانک های ذخیره به مدت 24 ساعت ذخیره مینمایند. این عمل برای حذف گلوکز میباشد. 

9. پیش گرمایش جهت تخمیر :

در این قسمت برای تخمیر سفیده تخم مرغ و حذف گلوکز مایع سفیده تخم مرغ را گرم میکنند.حذف گلوکز از سفیده امر بسیار مهمی میباشد زیرا وجود مقدار بسیار کمی از گلوگز در هنگام خشک کردن باعث کاراملیزه شدن و تغییر رنگ پودر به قهوه ای میگردد. 

10. سرد کردن :

سپس پس از تخمیر مایع سفیده تخم مرغ وارد تانک های ذخیره میشود ، در این سردکن های صفحه ای که مانند سردکن های خط تولید پودر کامل و زرده دو جداره بوده و در جدار بیرونی آب سرد جریان دارد مایع تخم مرغ تا 3 درجه سانتیگراد خنک میشود و در این دما نگهداری میشود.

11. خشک کردن :

در این مرحله مایع سفیده تخم مرغ توسط پمپ به قسمت خشک کن فرستاده میشود. بهترین روش برای خشک کردن سفیده تخم مرغ استفاده از خشک کن Pan میباشد.اما روش های دیگری نیز مانند خشک کردن انجمادی برای خشک کردن سفیده تخم مرغ وجود دارد که کاربرد چندانی ندارد.  

12. ذخیره سازی در اتاق گرم :

پس از خشک کردن مایع سفیده تخم مرغ و تبدیل آن به پودر، آن را در اتاقی گرم به مدت 24 ساعت ذخیره مینمایند تا پاستوریزه گردد. 

13. بسته بندی به شرح زیر میباشد :

بعد از خشک کردن پودرها برای بسته بندی فرستاده میشوند ودر آنجا در بسته های 1 کیلوگرمی با کاغذ گرافت بسته بندی و به بازار مصرف عرضه میگردند. 

در بسته بندی پودر تخم مرغ همانطور که گفته شد میتوان هم از روش اسپتیک و هم از روش غیر اسپتیک استفاده نمود. 

بسته های پودر تخم مرغ را معمولاً در مجاورت مواد دسیکانت برای جذب رطوبت قرار میدهند. همچنین میتوان از گازهای خنثی مثل ازت برای جذب رطوبت استفاده نمود.   

عیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

✳️ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ کدامند !

از نقاط قوت تکنولوژی مرسوم میتوان به فرآیند کاملاً بهداشتی آن اشاره کرد که موجب میشود که محصول تولیدی از راندمان بهداشتی بسیار بالایی برخوردار گردد.

از نقاط ضعف این تکنولوژی میتوان به مرحله جداسازی مایع از پوسته تخم مرغ اشاره کرد که در این مرحله بسیاری از ماشین های موجود باعث اتلاف مقدار زیادی از مایع تخم مرغ میگردند.

اما امروزه تحقیقات بسیاری در این زمینه در بسیاری از شرکت های بزرگ تولید خط کامل فرآوری تخم مرغ ، در حال انجام میباشد تا راندمان این قسمت از خط تولید را افزایش دهند.

یکی دیگر از نقاط ضعف تکنولوژی مرسوم در مرحله جداسازی گلوکز از سفیده تخم مرغ میباشد ، زیرا وجود مقدار بسیار جزیی از گلوکز در مایع سفیده تخم مرغ موجب کاراملیزه شدن مایع و افت کیفیت محصول میگردد ، که در این زمینه تحقیقات بسیاری در حال انجام میباشد.


✔️ ماشین آلات ، تجهیزات خط تولید و تاسیسات کارخانه پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال :

  • تخم مرغ شکن و جداکننده ( به ظرفیت 15000عدد در ساعت شامل: تخم مرغ شکن خطی شامل شستشوی تخم مرغ ، تخم مرغ شکن و قسمت جداکننده مایع داخل تخم مرغ از پوسته از جنس استنل استیل ساخت ایتالیا) : 1 دستگاه
  • سردکن صفحه ای : 1 دستگاه
  • مخزن استیل (با همزن و گنجایش 3000 لیتر مجهز به الکتروموتور گیربکسدار- استیل - با پایه تمام استیل - شیشه آبنما) : 1 دستگاه
  • مخزن استیل (بدون همزن - دو جداره وگنجایش 1000 لیتر- پایه ها تمام استیل - شیشه آبنما) : 3 دستگاه
  • مخزن استیل (3 جداره – همزن دار از جنس استیل به گنجایش 1500 لیتر- پایه استیل قابل رگلاژ - الکتروموتورگیر بکسدار1.5 کیلووات) : 1 دستگاه
  • پاستوریزاتور و پمپ فشار قوی : 1 دستگاه
  • نوار نقاله : 1 دستگاه
  • اسپری درایر ( خط کامل اسپری درایر مدل 150- pC با کلیه متعلقات با هزینه نصب ) : 1 دستگاه
  • دستگاه بسته بندی ( به ظرفیت 25 تا 30 عدد در دقیقه با وزن بسته بندی حداکثر 2 کیلوگرم ) : 1 دستگاه         
  • سایر لوازم و متعلقات خط تولید ( درصد کل)
  • هزینه حمل و نقل، خرید خارجی، نصب و راه اندازی

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال :

  • تأسیسات سرمایش و گرمایش
  • تأسیسات اطفاء حریق
  • تأسیسات آب و فاضلاب

✳️ حق انشعاب مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال :

  • انشعاب برق : 1 رشته 3 فاز 250 آمپر- 2 رشته تک فاز 125 آمپر
  • انشعاب آب : 2.5 اینچ
  • انشعاب گاز : 4 اینچ
  • انشعاب تلفن : 5 خط   

✳️ سوخت و برق مصرفی روزانه کارخانه تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال :

  • برق مصرفی : 250 کیلووات
  • آب مصرفی : 12 مترمکعب
  • سوخت : 10 گیگاژول
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال :
  • مدیر ارشد : 1 نفر
  • مدیر واحدها : 1 نفر
  • پرسنل تولیدی متخصص : 3 نفر
  • پرسنل تولیدی (تکنسین) : 5 نفر
  • کارگر ساده : 25 نفر
  • خدماتی : 1 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با ظرفیت 540 تن در سال

کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ به قرار زیر می باشد :

  • زمین سالن های تولید و انبار : 1000 مترمربع
  • زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 400 مترمربع
  • زمین محوطه : 700 مترمربع
  • زمین توسعه طرح : 250 مترمربع
  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و فضای سبز : 700 مترمربع
  • دیوارکشی : 200 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ به قرار زیر می باشد :

  • سوله خط تولید : 900 مترمربع
  • انبارها : 200 مترمربع
  • ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 200 مترمربع  

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ 54 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:46
حجم فايل 1.1 MB
دانلود 230

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخیکشنبه, 22 دی 1398 14:26
حجم فايل 2.96 MB
دانلود 116

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پودر زرده و سفیده تخم مرغ 450 تن در سال ، 15 صفحه سال 97
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 08:04
حجم فايل 1.3 MB
دانلود 61

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories