دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا سال 97
- فاطمه فاتحی اعظم
- طرحهای توجیهی صنایع غذایی
جهت دانلود طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا ، تدوین شده در سال 97 و همینطور آشنایی با ماشین آلات خط تولید بیسکویت ، این صفحه را مطالعه نمایید .
معرفی طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا :
همانطور که اطلاع دارید ، بیسکویت یک نوع محصول آردی با رطوبت کم می باشد . مواد اولیه اصلی برای تولید بیسکویت آرد ، آب و روغن می باشند . اگر برای تولید بیسکویت مقدار شکر خیلی پایینی استفاده شود ، محصول تولیدی کراکر نام می گیرد . بیسکویت در اکثر کشور ها به عنوان یک میان وعده سالم مصرف می شود . بیسکویت دارای رطوبتی کمتر از 3 درصد می باشد . به همین جهت برای تولید بیسکویت از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود . اما با این وجود می توان به مدت یک سال بیسکویت را نگهداری نمود . به همین جهت می توان گفت بیسکویت نسبت به سایر محصولات مشابه از قبیل کیک و کلوچه ، سالم تر می باشد . لازم به ذکر است که ، نباید بیسکویت را در یخچال نگهداری نمود زیرا عطر موجود در داخل یخچال را جذب خواهد کرد . برای تولید بیسکویت باید استاندارد های ملی شماره 103 و 6153 رعایت شوند .
ویفر نیز یک نوع فراورده قنادی می باشد که ، از تعدادی لایه نان طرح دار تشکیل شده است که ، در لا به لای این نان ها لایه ای از کرم طعم دار قرار داده می شود . هر عدد ویفر معمولا از 3 تا 4 لایه نان و 2 تا 3 لایه کرم تولید می شود . ویفر ها در انواع مختلف و اشکال مختلف تولید می شوند .
فرایند تولید بیسکویت جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا به شرح زیر می باشد :
در مرحله اول مواد اولیه خریداری شده بازرسی و کنترل کیفی می شوند . سپس مواد اولیه به قسمت مایه گیری انتقال داده می شوند . در این قسمت ابتدا شکر و روغن بایکدیگر ترکیب شده ، پس از این که کرم به دست بیاید ، سایر مواد از قبیل تخم مرغ ، شربت و ... به مواد اضافه می شود . پس از این که مواد به صورت کامل میکس شدند ، کرم تولید شده را به آرد گندم اضافه می کنند . در نهایت مواد را به میکسر خمیر گیر انتقال می دهند . در مرحله بعد خمیری که تولید شده است را به دستگاه چاپ انتقال می دهند . در این مرحله خمیر شکل می گیرد . سپس خمیر های شکل گرفته از فر تونلی عبور می کنند و می پزند . در مرحله بعد بیسکویت ها به نوار سرد کننده منتقل شده و سپس رج می شوند . در نهایت بیسکویت ها به قسمت بسته بندی منتقل می شوند . در مرحله بعد محصولات انبار شده وارد بخش قرنطینه خواهند شد . پس از انجام آزمایشات و تست های لازم ، محصول تولید شده در بازار ارائه می شود .
مواد اولیه مورد نیاز تولید بیسکویت جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا عبارتند از :
- آرد گندم
- روغن مایع
- روغن جامد
- شکر
- شیرخشک
- کلرید سدیم
- رنگ خوراکی
- پودر نارگیل
- جوش شیرین
- اسانس
- تخم مرغ
- پودر کاکائو
- شکلات
- آرد نخود
- گلاب
- وانیل
- بسته بندی
ماشین آلات خط تولید بیسکویت جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا عبارتند از :
- میکسر
- اوکس
- دستگاه ذوب روغن
- قالب استوانه ای
- قالب ضربه ای
- سیم بر
- دستگاه کاغذ گذار
- دیپازیتور
- فر
- دستگاه سرد کننده
- دستگاه تزریق مربا
- نقاله فیدر
- پیلو پک
- ترازو
- الک ویبره
- انتولیتر
- هوای فشرده
- ظروف چرخدار
- پمپ
- آسیاب
- مخزن دوجداره
- مخلوط کن
- لایه کن خمیر
- شکر پاش
- رج صاف کن
- و...
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه از غلات حجیم شده 100 صفحه
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: دانلود فایل طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات بیسکویت و ویفر و میشگا
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.